Fokhagymás sült máj

Lisztmentes belsőség, igazán rövid idő alatt. Gyors, mennyei, tápláló és még olcsó is!

100% paleo.

Hozzávalók:

– fél kg csirkemáj

– 2 ek. kókuszolaj

– őrölt bors

– majoranna

– oregánó

– 2 gerezd zúzott fokhagyma

A májat egy kókuszolajjal vékonyan kikent tepsibe tesszük.

A kókuszolajban elkeverjük a fűszereket és a fokhagymát, megkenjük vele a májdarabokat, letakarjuk alufóliával és 30 percig 200 Celsius – fokra előmelegített sütőben megsütjük.

Fólia nélkül további 10 – 15 percig pirítjuk, 180 Celsius – fokra mérsékelve a hőfokot.

Sózni csak tálaláskor szabad.

Friss jégsalátával és petrezselymes karfiolpürével kínáltam.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük