Bemutatkozás

Ambrus Anett a becsületes nevem, 1984 – ben születtem Kalocsán.

Gyerekkoromtól fogva Dusnokon élek, az érettségi vizsgát Kunszentmiklóson, az idegenvezetői képesítést pedig Baján, az MNÁMK – ban szereztem meg, utóbbit német nyelven.

2002 – től vállalkozóként a kereskedelemben dolgoztam.

2010 óta vagyok férjnél, ebben az évben ismerkedtem meg a paleóval is egy betegség kapcsán. Azóta is mindenmentes konyhát vezetek itthon, kompromisszumként egyedül a tápiókát és a karácsonyi időszakban a néhány kanálnyi mézet engedem meg Magunknak.  

Az akkori Paleország kezdőcsapatának tagja, a budapesti paleós rendezvénynek aktív résztvevője voltam, emellett számos receptemet megtaláljátok Szendi Gábor és Mezei Elmira Paleo Magazinjában is.

2017 januárjában megszületett első Angyalkánk, Lilla, aki 10 hónapos kora óta BLW – s, emellett igény szerint szoptatott baba.

2020 februárjában családunk négy tagú lett, Bianka szintén BLW-s és igény szerint anyatejes.

Természetesen Ők is paleo elvek szerint étkeznek, kedvenc ételeik között vannak a húsleves, a sült tök, a töltött paprika, minden gyümölcs, kiváltképp az alma és a mangó.

Családi vállalkozásként Baja legrégebbi, egyben a város egyetlen fatüzelésű pizzériája a miénk, amit szívvel – lélekkel csinálunk 🙂

Mindennapjaimat teljes egészében kitölti a kis családom, a birtokunk szépítgetése és a sütés – főzés, melynek eredményeit hétről hétre megosztom Veletek ezen a blogon.

2022 őszén elindult saját webáruházunk, ahol paleolit alapanyagokat, natúr szappanokat, aromaterápiás sóhegyeket és sok – sok vegyszermentes tisztítószert is találtok.

Kedvező árak, gyors szállítás – www.naturkucko.hu