Egyszerű, de nagyszerű desszert, ami egy évesnél idősebb babáknak is adható 😉
Hozzávalók:
- 4 tojás
- 4 púpos ek gesztenyeliszt
- 4 ek por eritrit
- csipet szódabikarbóna
- pár csepp citromlé
- 1 ek kókuszolaj
Krém:
- 30 dkg főtt gesztenye
- 2 dl kókusztejszín
- 10 dkg por eritrit
- csipet őrölt vanília
- 1 tojásfehérje
- 1 el zselatin
- meggy
A piskótát megsütjük a szokásos módon: a tojásfehérjét felverjük az eritrittel, hozzáadjuk a sárgákat, a lisztet, citromlevet, szódabikarbónát és az olajat.
180 Celsius – fokra melegített sütőben tűpróbáig sütjük (kb 20 perc).
Kihűtjük, félbevágjuk.
A gesztenyét és a tejszínt kétkéses aprítóban pépesítjük.
A tojásfehérjét az eritrittel és a zselatinnal vízgőz felett kemény habbá verjük, majd a gesztenyés masszához keverjük.
Megkenjük vele a piskóta alsó lapját, rátesszük a tetejét és az egészet krémmel borítjuk és meggyel díszítjük.
Webáruházunkban minden hozzávalót megtaláltok kedvező áron, gyors és olcsó házhoz szállítással, melyet a GLS futárszolgálat végez.
Nézzetek be Hozzánk: www.naturkucko.hu