Paleolit Éléskamra tojásmentes kenyér

Elronthatatlanul egyszerű, nagyon – nagyon finom és másnaposan, az asztalon felejtve sem száraz kenyér csupán három hozzávalóval, amiből egyik a víz.

Mindez ráadásul tojásmentesen!

Hozzávalók:

– 1 csomag Paleolit Éléskamra tojásmentes kenyér alap

– 20 ml citromlé

– 200 ml víz

A hozzávalókat egy tálban villával elkeverjük és 10 percet pihentetjük.

Én bambuszrost lisztes kézzel formáztam a masszából 4 hagyományos méretű zsemlét és a tasak csomagolásán lévő utasítás szerint először 30 percig sütöttem a 200 Celsius – fokra előmelegített sütőben, majd a hőfokot 180 Celsius – fokra visszavéve további 20 percig.

Érdemes megvárni, míg kihűl, s csak azután fogyasztani.

Egy reggelihez egy zsemle bőven elegendő 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük