Répás húspogácsa

Gyakran készítek húspogácsát, mert egyben le van tudva a körettel, gyors és ha szezonális zöldséget választunk hozzá, akkor olcsó is 🙂

Hozzávalók:

– fél kg darált hús

– 3 db sárgarépa

– 1 fej vöröshagyma

– só, bors, majoranna, borsikafű

– 3 db M-es tojás

– 3 ek. zöldbanánliszt

A répát és a hagymát kétkéses aprítóba tesszük és egészen apróra dolgozzuk, majd az összes többi hozzávalóval elkeverjük és legalább egy órára hűtőbe tesszük.

A sütőt előmelegítjük 200 Celsius – fokra.

Egy tepsibe szilikonlapot teszünk, a masszából diónyi darabokat formázunk, összelapítjuk, a tepsibe pakolgatjuk, majd 20 perc alatt készre sütjük őket.

Cukormentes mustárral kínáltam.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük