Paleolit Éléskamra mini kiflik

A gyártó receptje alapján készült kiflik, tökéletes bélzettel és ropogós, nem száraz
külsővel.

Hozzávalók:
– 1 csomag Paleolit Éléskamra nyújható sós alapliszt
– 10 ml citromlé
– 50 víz
– 2 db tojás
– 50 g kókuszolaj

A hozzávalókat alaposan elkeverjük és a masszát fél órát pihentetjük!

A tésztát kettévesszük, átgyúrjuk és szilikonos sütőlapon kinyújtjuk.
Pizzavágóval 8 részre osztjuk, feltekerjük és sütőpapírral bélelt tepsibe pakoljuk.

Tojássárgájával lekenjük, szezámmaggal és durva szemű sóval meghintjük.

180 Celsius – fokra előmelegített sütőben 25 perc alatt készre sütjük, kihűtve fogyasztjuk!!

Egy csomagból 16 db lett, ami nekem 3 reggelihez volt elég 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük