Paleolit Éléskamra kakaós derelye

Ez a derelye hasonlít ahhoz a kakaós kalácshoz, amit annak idején a menzán kaptunk.
Ropog benne a cukor és folyik ki belőle az édes lé, húúú de imádtam!
Na, ezt próbáljátok ki!!

Hozzávalók:
– 1 csomag Paleolit Éléskamra nyújtható tészta (édes)
– 4 db M-es tojás
– 20 ml citromlé
– 50 ml víz
– 65 g kókuszolaj
– 50 g édesítő

Töltelék: eritrit + kókuszolaj + natúr kakópor

A tojásokat elkeverjük a citromlével, a vízzel és a kókuszolajjal, majd hozzáadjuk a lisztkeveréket és az édesítőt, csomómentesre gyúrjuk és 20 percet pihentetjük.

A tésztát bambuszrost liszttel megszórt deszkán vagy szilikonos sütőlapon kinyújtjuk, derelyeszaggatóval formázzuk, kakaókrémmel töltjük, kibélelt tepsibe pakoljuk és 190 Celsius – fokra előmelegített sütőben 30 perc alatt megsütjük.
Kihűtve kínáljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük