Sült csirkemáj karfiolrizzsel

Nagyon szeretjük a belsőségeket, igyekszem sokszor készíteni, kincset ér a szervezetünknek 🙂

A csirkemájat azért is szeretem különösen, mert hamar megvan és a maradékból szuper kenyérrevalót készíthetünk!

Hozzávalók:

– 1 kg csirkemáj

– 2 nagy fej hagyma

– 1 paprika

– 1 paradicsom

– 1nagy kanál zsír

– só, bors, szárított majoránna

A hozzávalókat felaprítjuk, a májat és a hagymát viszonylag nagyobb darabokban hagyjuk, a paradicsomot és a paprikát kisebbre vágjuk.

A felhevített zsíron megfonnyasztjuk a hagymát, rádobjuk a májat és óvatosan kevergetve átpirítjuk minden oldalát.

Hozzáadjuk a paradicsomot és a paprikát, borsozzuk és néha megkeverve saját levében készre főzzük (kb 15 perc).

Megszórjuk a majoránnával, sózni csak tálaláskor szabad, különben a máj megkeseredik!

Karfiolrizzsel kínáltam.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük