Micsoda egyszerű egytálétel … hogy ez nekem eddig miért nem jutott eszembe?!
Maradék husihoz vagy salátához tökéletes, gyors, olcsó és nagyon kiadós!
Hozzávalók:
– fél csomag paleo szezámos orsó tészta
– 10 db M-es tojás
– só, bors
– kókuszolaj
– mindenmentes ételízesítő
– 1 nagy fej lila hagyma
A tésztát forrásban lévő sós vízben pár perc alatt készre főzzük, leöntjük róla a vizet és félretesszük.
Egy keverőtálba ütjük a tojásokat és villával lazán felverjük, mintha rántottához készítenénk. Sózzuk, borsozzuk és megszórjuk a natúr ételízesítővel is.
Egy nagy lábasban 3 evőkanálnyi kókuszolajat hevítünk, megforgatjuk benne a hagymát és ráöntjük a tojást.
Folyamatosan kevergetve tetszőlegesen lágyra, illetve keményre sütjük, nagyon fontos, hogy egy pillanatra se hagyjuk magára, különben odakap, mint az istennyila, aztán dobhatjuk ki az edénnyel együtt … ( bár pár óra ázás után még teszek egy próbát, hátha fel tudom vakarni az aljáról) 😀
Ha készen vagyunk a tojással, óvatosan beleforgatjuk a tésztát, alaposan elkeverjük, elzárjuk a lángot és már tálalhatjuk is.