Mákos palacsinta (gesztenyeliszt)

Könnyen tekerhető, tölthető, nem szakad! A recept 100% paleo, a hozzávalók glutén-, cukor-, tejszármazék- és szójamentesek.

Hozzávalók:

– fél liter magtej

– 20 dkg gesztenyeliszt

– 3 db tojás

– 1 ek. eritrit

– fél rúd vanília magjai

– csipet só

– kókuszzsír a sütéshez

A tojásokat és a vaníliát elkeverjük a magtejben, feloldjuk benne az édesítőt, hozzáadunk egy csipet sót, végül annyi gesztenyelisztet szitálunk bele, hogy palacsintatészta – állagú legyen.

Kézi mixerrel eldolgozzuk és minimális kókuszzsírt használva kisütjük.

Szódát most nem tettem hozzá.

A megadott mennyiségből 10 db, normál méretű palacsinta jön ki.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük