Paleolit Éléskamra foszlós fehér kenyér

Paleolit Éléskamra lisztkeverékek mindig vannak itthon, egyrészt mert gyakran reggelizünk „hideget”, másrészt mert nem kell hozzá sokat mércsikélni, harmadrészt meg … szeretjük őket 🙂

Egyik kedvencem a foszlós fehér kenyér, aminek már az első kiadása is szuper volt.

Hozzávalók:

– 1 csomag Éléskamra foszlós kenyér lisztkeverékek

– 120 ml víz

– 1 ek paleo olaj

– 3 db tojás

A folyékony hozzávalókat egy tálban elkeverjük, hozzáadjuk a lisztet és alaposan összedolgozzuk.

Én nem pihentettem a nyers tésztát, hanem azon ragacsos állapotában egy 10*20 cm – es formába öntöttem és 180 Celsius – fokra előmelegített sütőben 60 perc alatt készre sütöttem.

Érdemes megvárni, míg kihűl s azután szeletelni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük