Anyasüti palacsinta

Fehér, könnyen forgatható palacsinta, ami nem szakad, 5 perc alatt kész és nagyon kiadós, laktató.

Ami nekem különösen tetszik benne, az az, hogy a széle kihűlve sem szárad ki, nem lesz ropogós, hanem ugyanolyan puha marad, mint a serpenyőből kivéve.

Hozzávalók:

– 1 db M-es tojás

– 70 ml víz

– 2 ek. kókuszolaj

– 40 g Anyasüti baba palacsinta lisztkeverék

Az összes hozzávalót egy keverőtálban simára keverjük és pár csepp felforrósított kókuszolajon kisütjük.

A megadott mennyiségből nekem 2 db, egyenként 20-20 cm átmérőjű és 1 db 16 cm átmérőjű palacsinta lett.

Eritrittel ledarált mákkal és fekete cseresznye dzsemmel töltöttem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük