Serpenyős melegszendvics

Pár perc alatt összedobható reggeli vagy vacsora (nálam néha ebéd is), ami semmi különös hozzávalót vagy konyhai művészetet nem igényel 🙂

Hozzávalók:

– 2 db M-es tojás

– 1 ek. lenmagliszt

– 1 ek. szezámmagliszt

– só, bors, őrölt kömény

– házi kolbász

– zsír

A tojásokat villával felverjük, fűszerezzük és hozzáadjuk a liszteket.

Alaposan kikeverjük, majd pár percet állni hagyjuk.

Serpenyőben zsírt forrósítunk és beleöntjük a massza felét. Gazdagon megpakoljuk a feldarabolt kolbásszal és 1-2 perc után óvatosan megfordítjuk, hogy a kolbászt is megsüssük.

Visszafordítjuk, hogy a kolbász legyen felül, ráöntjük a maradék masszát és lassan átfordítva azt az oldalát is készre sütjük.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük