Lekváros palacsinta (zöldbanánlisztes)

Semleges ízű tészta, ami nem szakad, könnyen forgatható és nem ég meg azonnal. A megadott mennyiségből nekem 12 db normál méretű palacsinta jött ki.

Picit hagyjátok vastagabbra, mint a gesztenyelisztes verziót 🙂

Hozzávalók:

– 6 dl kókusztej

– 6 csapott ek. eritrit

– csipet só

– 5 db M-es tojás

– 20 dkg zöldbanánliszt

– kókuszolaj a sütéshez

Az összes hozzávalót egy magasabb falú keverőtálban kézi mixer segítségével elvegyítjük, hogy ne legyen csomós és pár percet állni hagyjuk.

Palacsintasütőben kevés kókuszolajat forrósítunk és a szokásos módon kisütjük a palacsintákat.

Szamóca dzsemmel tálaltam.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük