Egyszerűen és gyorsan elkészíthető palacsinta, ami nem szakad, könnyen forgatható és semmilyen markáns íze nincsen.
Hozzávalók:
– 4 db M-es tojás
– 1 csomag Paleolit Éléskamra nagyi palacsintája lisztkeverék
– 3,5 dl szóda
– 2 ek. kókuszolaj
– 40 g eritrit
Krém:
– 4 db banán
– 2 dl kókusztejszín
– 1 mk gyömbér
– 3 ek kakaópor
– 1 ek por eritrit
A tojásokat elkeverjük a szódavízzel és az olvasztott kókuszzsírral.
Hozzáadjuk a lisztkeveréket és az eritritet, alaposan eldolgozzuk, és 10 perc pihentetés után a hagyományos palacsintához hasonló módon kisütjük.
Csokikrém:
Az összes hozzávalót két késes aprítógépbe tesszük, egyneműre keverjük és a palacsintára öntve vagy abba betekerve tálaljuk.