Paleolit Éléskamra nagyi palacsintája

Egyszerűen és gyorsan elkészíthető palacsinta, ami nem szakad, könnyen forgatható és semmilyen markáns íze nincsen.

Hozzávalók:

– 4 db M-es tojás

– 1 csomag Paleolit Éléskamra nagyi palacsintája lisztkeverék

– 3,5 dl szóda

– 2 ek. kókuszolaj

– 40 g eritrit

Krém:

– 4 db banán

– 2 dl kókusztejszín

– 1 mk gyömbér

– 3 ek kakaópor

– 1 ek por eritrit

A tojásokat elkeverjük a szódavízzel és az olvasztott kókuszzsírral.

Hozzáadjuk a lisztkeveréket és az eritritet, alaposan eldolgozzuk, és 10 perc pihentetés után a hagyományos palacsintához hasonló módon kisütjük.

Csokikrém:

Az összes hozzávalót két késes aprítógépbe tesszük, egyneműre keverjük és a palacsintára öntve vagy abba betekerve tálaljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük